Spar sammen til at blive fotograf

02 oktober 2019 admin

Man siger, at man skal øve sig mindst 10.000 timer for at blive godt til en interesse eller håndværk, før man mestrer det på ligefod med mange andre professionelle.

Dette kan vi ikke påvise, men vi tager påstanden for gode varer, men man kan også sige, at det er nemmere og sværere at øve sig afhængig af, hvilken hobby man giver sig i kast med.

Skal man for eksempel lære at blive god til længdespring, så har de færreste en privat løbebane, men de tager ud til nogle offentlige steder og øver sig.

De holder kroppen ved lige, spiser sundt, sover regelmæssigt og bruger penge på en god sportsdragt. Så køber de måske nogle gode løbesko, besøger en fysioterapeut, kiropraktor og eventuelt hyrer en privat træner nu og dag og træner sammen med andre, men hvis man ser det i det store lys af mange andre beskæftigelser, så er det ikke de største udgiftsposter, man har i denne forbindelse.

Selv hvis man ikke griber an på alle disse nævnte facetter, så kan man stadig ende med at blive en af de bedste længdespringere og vinde medaljer til stævner, OL og videre.

Men hvis man for eksempel vil være en dygtig fotograf, så man behøver man for den sags skyld ikke en uddannelse, da mange i faget er selvlærte – og vi har mange gratis uddannelser i landet.

Ønsker du dog at være blandt de bedste både herhjemme og internationalt, så er man nødt til at opgradere ens udstyr løbende.

Og den slags er dyrt.

Du kan næppe købe det dyreste fra start af, så det handler om at spare penge sammen, og så kan man løbende øve sig med noget mindre godt udstyr, så man løbende lærer det at kende.

Måske kan du få nogle fifs hos https://moellerthomsen.com/ eller få vedkommende til at tage nogle billeder for dig, for vedkommende er virkelig dygtig!